Protestantse Gemeente Delfzijl Protestantse Gemeente Delfzijl

Welkom op onze website!
U kunt hier allerlei informatie vinden over onze gemeente
 
We zijn een Protestantse Gemeente, verdeeld over twee wijken (Noord en Zuid), met drie kerkgebouwen. Op deze startpagina vindt u een aantal (nieuwe) activiteiten van onze gemeente. Op andere pagina’s vindt u meer informatie over wie we zijn en hoe u ons kunt bereiken. Ieder is welkom om in ons midden mee te denken over vragen rond ons geloof en hoe we daarin mens zijn.

Lees meer bij het item 'over ons'

 
Kerkelijk Informatie Bureau Kerkelijk Informatie Bureau

Kerkelijk Informatie Bureau (KIB) Adres: J.C. Rijpstraat 7-1, 9934 HS, Delfzijl Telefoon: (0596) - 63 01 50 E-mail: Geopend: ma. t/m vr. van 9.00-11.30 uur Gesloten: Tijdens schoolvakanties, m.u.v. vrijdags 

 
          

 
Pasen 2017 in Noord Pasen 2017 in Noord

In de Paaswake in Uitwierde en op Paaszondag in De Ark werd het licht van de nieuwe Paaskaars aangestoken.

.

lees meer »
 
Draagt u ook een steentje bij? Draagt u ook een steentje bij?


Bouwen aan een (t)huis, draagt u ook een steentje bij?   
In januari 2018 ga ik (Alies Flobbe) met een groep van Habitat for Humanity naar Cambodja om daar een (t)huis te bouwen.
Zondag 2 april a.s. kunt u na de gezamenlijke Anders dan Anders Vieren Dienst in de Kruiskerk, door mij beschilderde stenen kopen. U bepaalt wat u betaalt, met een minimum van €1 per steen.

lees meer »
 
Goede opbrengst voor Bangladesh Goede opbrengst voor BangladeshIn De Ark in Delfzijl werd zaterdag 1 april de voorjaarsmarkt voor Bangladesh gehouden. Het was de hele morgen gezellig druk. De markt heeft €1100,00 opgrbracht. Een geweldig bedrag voor het Zendingsproject MCCP in Bangladesh.
Zie voor foto's bij fotoalbum.

lees meer »
 
Verhalen en foto's uit Bangladesh Verhalen en foto's uit BangladeshDe zes zondagen in de 40 dagentijd zijn we als Protestantse Gemeente  Delfzijl verbonden met de Kleine kerken in Bangladesh. Iedere week een nieuw verhaal op de zondagsbrief en een foto presentatie via de beamer.

lees meer »
 
Sacrale dans Sacrale dans

Uitnodiging:
Kom kijken of meedoen met een avond "Sacrale dans".
Plaats in de Ark, Waddenweg 2,
Tijd van 19.30 uur toto 21.00 uur.
Wanneer: 10 mei en 24 mei.
 Sacrale Dans… …is een meditatie in beweging. Lichaam, geest, hart en ziel kunnen zich verbinden en op deze manier kun je nader tot jezelf komen. Het dansen geeft o.a. ontspanning en nieuwe energie terwijl je die energie weer deelt in de kring.
Lees meer bij jaarprogramma

 
Kringenwerk 2016-2017 Kringenwerk 2016-2017

In het komende seizoen worden er gespreksgroepen of gesprekskringen aangeboden, meestal o.l.v. één van de predikanten. De gesprekskringen zijn heel verschillend van aard en zo kunt u iets kiezen wat bij u past. Alle gesprekskringen kunt u vinden onder Jaarprogramma

 
De Protestantse Gemeente Delfzijl in 2025 De Protestantse Gemeente Delfzijl in 2025

Binnen de Protestantse Gemeente te Delfzijl is een werkgroep actief die zich bezig houdt met de Kerk in 2025. Lees meer bij Wijknieuws Delfzijl Algemeen.