Kerstmusical Kerstmusical

Ben je tussen de 5 en 12 jaar?
Houd je van zingen en optreden?
Doe je mee!!?


 
Ieder jaar organiseert de Protestantse Gemeente Delfzijl een jeugdkerstviering. Dit jaar vieren we het feest op zaterdag 24 december vanaf 19u in De Ark, Delfzijl Noord. Hiervoor is iedereen die jong is of zich jong voelt van harte uitgenodigd.
Ook dit jaar ga ik weer een jeugdkerstkoor oprichten. We gaan tijdens vier oefenmomenten een kerstmusical instuderen die we 24 december opvoeren.
Vind je het leuk om mee te zingen en te spelen in de kerstmusical? Geef je dan op! We repeteren op vrijdagmiddag 2, 9, 16 en 23 december van 17.15u tot 18u in Het Anker, het gebouw maakt onderdeel uit van de Kruiskerk (Menno van Coehoornsingel, Delfzijl).
Graag hoor ik uiterlijk woensdag 23 november van je of je meedoet. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar of door me te bellen op 0596 – 61 52 77 (spreek gerust de voicemail in als er niet opgenomen wordt). Als je nog vragen hebt, kun je me bereiken via de mail en via de telefoon.

 
Ik hoop dat je komt, dan maken we er superleuke oefenmomenten en een knallende kerstmusical van!

Groetjes, Joyce Mollema-Apotheker

 
MIDDENMOOT MIDDENMOOT

Er is een gespreksgroep voor de Middenmoot, dat wil zeggen iedereen tussen de vijfentwintig en vijftig (we kijken niet op een jaartje) die zich jong van hart voelt.

Via de Middenmoot worden een aantal keren per jaar Anders dan Sredna diensten georganiseerd. We komen geregeld op zondagavonden samen. Voor data zie de aankondigingen in Kerkblad en Zondagsbrief.

Inlichtingen: Alies Flobbe, e-mail: , Tel.: (0596) - 61 28 15

 
Jeugdkoor Fresh!

Jeugdkoor Fresh!

Jeugdkoor Fresh is een koor in de leeftijd van 10 tot en met 25 jaar die de populaire muziek van tegenwoordig toe past in kerkdiensten. Ons repertoire is heel breed, we zingen veel Engels talige nummers maar ook Nederlands talige nummers komen voorbij. Voorbeelden hiervan zijn ‘Thinking out loud’ van Ed Sheeran en ‘Als jij maar van me houd’ van Jade Borsato. We maken gebruik van onze eigen muzikaliteit door verschillende instrumenten te gebruiken en daarnaast ook leden van het koor de nummers te laten begeleiden op piano, gitaar, viool, saxofoon of wat een ieder ook maar kan bespelen.
 
Nieuwe leden zijn altijd welkom! Kom gerust een keer langs bij een repetitie!
We repeteren elke zondag avond van 19.00 tot 20.30 uur. In 't Anker bij de Kruiskerk in Delfzijl.
 
Voor meer informatie kun je altijd even mailen naar: