PKN
Protestantse Gemeente Delfzijl
 
Passage Passage

Passage Christelijke-maatschappelijke vrouwen organisatie afdeling Delfzijl.

Passage afdeling Delfzijl, houdt haar bijeenkomsten op de derde de woensdag van de maand, in het “t Anker”, Menno van Coehoornsingel, Aanvang 19.45.

Passage biedt naast ontspanning en ontmoeting, een gevarieerd avondprogramma met vele mogelijkheden, om mee te werken aan een maatschappij met “hart voor de samenleving, oog voor de naaste, en gevoel voor cultuur. Daarnaast komen we bij elkaar voor koffieochtenden, fietstochten, leeskringen, een filmgroep  en organiseert de excursie commissie leuke gezellige uitstapjes. Leden, gasten, en natuurlijk nieuwe leden, willen we graag begroeten op onze eerste samenkomst van 17 september. De heer Kaptan uit Delfzijl spreekt deze avond over “Bloed en eerwraak, huiselijk geweld”. Burgemeester Albert Rodenboog uit Loppersum komt dan vertellen over “Aardbevingen in Groningen”.

Voor inlichtingen en/of informatie:
Secr.: Mevr. S.R. Vrij- de Boer. tel. 0596-68 02 06.
Email:

terug
 
 
 
Nieuw op deze site

Kerk-in-actie Lees hier verder.

Nieuwe opzet kindernevendienst wijk Zuid! Lees hier meer.

Kerk Farmsum tijdelijk dicht! Lees hier verder.

Nieuwe foto's in de Fotoalbums. Bekijk ze snel!

Kijk snel op de volgende links:

Alle activiteiten van het komende seizoen 2014-2015 staan nu online en in de agenda.

INFO: We gaan de website overzichtelijker maken! De komende dagen zullen er een aantal items op de website van plaats veranderen. Er zullen een aantal items worden verwijderd, maar er komen ook items bij.

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.