Tienerviering Tienerviering

Voor de jeugd van de middelbare school er er regelmatig tienerviering.

Kinderviering Noord Kinderviering Noord

Elke zondagmorgen wordt er kinderviering gehouden. Na het kinderlied gaan de kinderen naar hun eigen ruimte om te lezen, te luisteren, te praten en om werkjes te maken, al dan niet gekoppeld aan bijzondere periodes (denk aan Pasen, Kerst enz.). Tijdens de kinderviering wordt gecollecteerd voor een kindertehuis op de Filippijnen, soms voor speciale projecten. Ook in de vakanties gaan we gewoon door!

Tijdens de collecte in de kerkdienst worden we weer naar binnen geroepen om de zegen mee te krijgen.

De kindervieringleiding,
Aletta Afman, Hester van der Wel, Marjan van Hal en Wietze de Vries.

De Ark De Ark

Ben je 12 jaar of ouder en benieuwd hoe andere tieners over het geloof denken? Houd je wel van een discussie, vind je het gezellig om leeftijdgenoten te ontmoeten in de kerk, durf je te zeggen hoe je over bepaalde dingen denkt, of luister je liever naar wat een ander te zeggen heeft en wil je weten wat de Bijbelverhalen van toen je nu nog kunnen zeggen?
Kom dan  elke 3e zondag van de maand naar de Tienerviering, tijdens de kerkdienst in de Ark!

Tot ziens op de Tienerviering,
Groeten van alle tieners en de leiding:
Ageeth Jansma, Tel. 61 40 32, Alies Flobbe, Tel. 61 28 15

Kruiskerk en Farmsumer kerk Kruiskerk en Farmsumer kerk

Elke 2e zondag van de maand heten wij de jeugd vanaf de eerste klas van het voortgezet onderwijs van harte welkom in de tienerviering. De jeugd verzamelt zich in de hal van het Anker om vervolgens in het jeugdhonk haar eigen viering te houden. Er wordt een kaars aangestoken en in ongedwongen sfeer gesproken over onderwerpen die de jeugd bezighoudt. Dit doen we aan de hand van een thema. Er wordt gezocht naar raakvlakken tussen die eeuwenoude bijbel en het leven van alledag.
We begroeten jullie graag! En voel je vrij om jeugd mee te nemen die niet aan onze kerk gebonden is.

André de Vries, Adri Kombrink, Marianne Kombrink,  Emma de Vries-Veling, Joyce Mollema-Apotheker en Martijn Mollema