Protestantse Gemeente Delfzijl Protestantse Gemeente Delfzijl

Welkom op onze website!
U kunt hier allerlei informatie vinden over onze gemeente
 
We zijn een Protestantse Gemeente en beheren vier kerkgebouwen. Op deze startpagina vindt u een aantal (nieuwe) activiteiten van onze gemeente. Op andere pagina’s vindt u meer informatie over wie we zijn en hoe u ons kunt bereiken. Ieder is welkom om in ons midden mee te denken over vragen rond ons geloof en hoe we daarin mens zijn.


Lees meer bij 'Over ons'.

 
Kerkelijk Informatie Bureau Kerkelijk Informatie Bureau

Kerkelijk Informatie Bureau (KIB) Adres: J.C. Rijpstraat 7-1, 9934 HS, Delfzijl Telefoon: (0596) - 63 01 50 E-mail: Geopend: ma. t/m vr. van 9.00-11.30 uur Gesloten: Tijdens schoolvakanties, m.u.v. vrijdags 

 
          

 
Orgelconcert in de Farmsumer Kerk Orgelconcert in de Farmsumer Kerk

50 Jaar orgelconcerten in de Farmsumer Kerk
In het kader van het jubileumjaar  “ 50 jaar orgelconcerten in de Farmsumer Kerk “ geven Euwe en Sybolt de Jong op zaterdag 18 augustus een concert op het befaamde Lohmanorgel.
Aanvang 20.00 uur,
Entree € 10,00
Meer informatie leest u bij 'Kerknieuws".
 

 
Afscheid AfscheidZondag 3 juni hebben da. Dineke Ferwerda - Arends en ds. Albert Ferwerda afscheid genomen in De Ark van de Protestantse Gemeente te Delfzijl.


 

lees meer »
 
Beroepingscommissie Beroepingscommissie

Vacature predikant

Onder het hoofdstuk bestuur staat alle informatie betreffende de vacature predikant:
1. Inhoud info voor vacature predikant Delfzijl
2. Advertentie predikantsvacature
3. Profielschetsen

Naast informatie over het profiel van onze gemeente, die van predikant en kerkelijk werker, treft u informatie over onze kerkelijke activiteiten en algemenere informatie over Delfzijl aan. Zie hiervoor: Inhoud info voor vacature predikant Delfzijl.
 
Ons beleidsplan 2018 - 2022 komt deze zomer gereed. Kort geleden zijn de wijken noord en zuid samengevoegd tot één Protestantse Gemeente Delfzijl, waardoor er een nieuw beleidsplan in ontwikkeling is.

Lees meer bij 'Beroepingscommissie'.

 

 
Bericht van de beroepingscommissie Bericht van de beroepingscommissieGemeenteleden PG Delfzijl
Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de solvabiliteitsverklaring om een predikant te kunnen beroepen voor 1 fte is afgegeven.
In de afgelopen maanden is de beroepingscommissie al enkele keren bij elkaar geweest om de nodige voorbereidingen te treffen voor de volgende fase.
 

lees meer »