Avondgebed en openstelling van het stiltecentrum van de Kruiskerk Avondgebed en openstelling van het stiltecentrum van de Kruiskerk
Het avondgebed is na een lange periode weer opgestart op de manier waarop wij daar vorig jaar mee begonnen zijn. We volgen een korte liturgie van Woord en gebed waarin ruimte is voor de stilte en het branden van een kaarsje. U bent vrij om te komen en hoeft zich hiervoor dus niet op te geven.
Het avondgebed is iedere donderdagavond van 19.00-19.30 uur.
In de afgelopen zomer was het stiltecentrum, behalve op zondag, elke dag geopend. Eigen gemeenteleden maar ook toeristen overal vandaan hebben hier gebruik van gemaakt en sommigen van hen hebben ook in het gastenboek over hun bezoek geschreven. Het stiltecentrum gaat in april weer iedere dag open. We hopen dat ook in 2022 toevallige passanten of gemeenteleden hier in stilte even gaan zitten en eventueel een kaarsje kunnen aansteken voor een geliefde of gebeurtenis om bij stil te staan.
Namens de voorgangers van het avondgebed: Wies Veling, Piet Lanting, pastor Eelkje de Vries, Tjerk de Vries, ds. Marja de Jager.
terug