Bericht van de beroepingscommissie Bericht van de beroepingscommissie
Gemeenteleden PG Delfzijl
Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de solvabiliteitsverklaring om een predikant te kunnen beroepen voor 1 fte is afgegeven.
In de afgelopen maanden is de beroepingscommissie al enkele keren bij elkaar geweest om de nodige voorbereidingen te treffen voor de volgende fase.
Naast het aanvragen van advies bij de PKN naar geschikte predikanten voor onze gemeente en het plaatsen van een advertentie, vinden wij het belangrijk om gemeenteleden te vragen naar namen. U wordt daarom in de gelegenheid gesteld om een naar uw inzicht geschikte predikant voor te dragen aan de beroepingscommissie voorzien van uw motivatie en uw naam.
 
U kunt de naam van een predikant uiterlijk 15 mei melden bij Jitze Dam, secretaris van de beroepingscommissie via het mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
 
Onze huidige kerkelijk werkster mevr. T. Hiemstra heeft een contract tot 1 januari 2019. Na die tijd zal in overleg met de nieuw beroepen predikant gekeken worden naar de invulling van een kerkelijk werker. Dat er ook ruimte voor is na 1 januari is duidelijk, voor hoeveel fte zal nog bekeken moeten worden.
 
Helaas heeft Rita Bootsman moeten besluiten om met het beroepingswerk te stoppen vanwege gezondheidsredenen waarbij wij haar veel sterkte wensen!
 
Een hartelijke groet,
beroepingscommissie PG Delfzijl,
Marianne Kombrink-Pot, Alies Flobbe, Greetje Geluk-Westerman, Wouter van Hal,
Aukje van Tholen-Wiersma, Gerard Klasens, Ageeth Jansma, Jitze Dam en Emma de Vries-Veling
terug