Hartenactie Hartenactie
Hartenactie van Kerk in Actie
Geef liefde en maak een hart voor een kind.

Net als vorig jaar met de engeltjes gaan we nu harten maken.  Een hart als teken van liefde voor de ander! Deze actie is een vervolg op de prachtige engelen die vorig jaar door vele gemeenteleden zijn gemaakt voor kinderen in Moldavië. Dit jaar vragen we aan gemeenteleden om een hart te maken. Figuurzagen, breien, haken, naaien, alles is toegestaan! Een mooi idee om dit samen in onze gemeente te gaan doen! Kerk in Actie stuurt de harten naar kinderen in Pakistan. Maar ook kinderen in AZC’s krijgen harten. Wij, de PGD gaan de harten brengen naar de kinderen in het plaatselijk AZC. We hopen dat we met de mooie zelfgemaakte harten, de kinderen 'een hart onder de riem steken’ en dat ze een nieuw thuis vinden in Delfzijl.
Schrijf een leuke, bemoedigende kerstboodschap bij uw hart.

Bent u niet creatief, maar wilt u wel graag mee doen? Op de Kerstmarkt in De Ark kunt u een hart voor deze actie kopen!. Voor een klein bedrag bent u in het bezit van een mooi hart.

De actie loopt tot 18 december. Neem uw hart mee naar de kerk of breng het bij één van de leden van de MWD. (In Zuid: Trudy Kemmink en in Noord Riet Berends of Froukje Keller)