Het vakantiebureau Het vakantiebureau
                                                                                                                                                                                                   vakantie Vakantie met aandacht
Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie
Als u graag op vakantie zou willen maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een

diaconale vakantie van Hetvakantiebureau.nl. Senioren vieren samen vakantie en onze vrijwilligers organiseren alle activiteiten en helpen bij de koffer uitpakken of bij andere zaken waar u hulp bij kunt gebruiken.
 
Vakantie met Zorg
Ook als u zorg nodig heeft, kunt u bij ons vakantie vieren in onze vakantieweken met zorg. Onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden continueren de zorg zoals u dat thuis gewend bent.
Protestantse identiteit
De Vakanties met Aandacht hebben een open protestants-christelijk karakter wat betekend dat er aandacht voor is,  maar onze vakanties toegankelijk zijn voor iedereen met of zonder religie of welke religie dan ook. En pastor verzorgt de viering en is beschikbaar voor een gesprek van hart tot hart als u daar behoefte aan heeft. Maar, alles is vrijblijvend. Niets moet, alles mag!
Programma
In 2018 staan er weer meer dan 70 vakanties gepland op prachtige plekjes in Nederland. Vakantie vieren staat ook voor doen waar u zin in heeft. Er is daarom volop keuze in het activiteitenprogramma gedurende de vakantieweek zoals een busreis, een museumbezoek, diverse workshops, een spelletje spelen of genieten van een muziekoptreden. U kunt er ook lekker op uit gaan om te winkelen of een prachtige fietstocht of wandeltocht door de omgeving maken. Als u dat wenst, gaan onze vrijwilligers graag met u mee!  Er is ook voldoende ruimte in het programma om zelf iets te ondernemen of juist even niets doen.
De maaltijden zijn gezellige momenten van samenzijn. U kunt in onze hotels dagelijks genieten van een goed verzorgd ontbijt, lunch en 3-gangendiner. Indien u een dieet heeft, houden de koks daar uiteraard rekening mee.
Ontmoeten
Er is veel ruimte in het programma om andere vakantiegasten te leren kennen. Ook tijdens de gezamenlijke maaltijden komen de mooie en leuke gesprekken snel op gang in het gemengde gezelschap. Regelmatig ontstaan er zelfs mooie vriendschappen.
Andere doelgroepvakantie
Hetvakantiebureau.nl organiseert onder andere ook vakanties voor senioren die zorg nodig hebben en samen met hun partner (mantelzorger) op vakante willen. En voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner met dementie. Onze deskundige vrijwilligers nemen tijdens de vakantie de zorg over van de mantelzorgers.
Wilt u vakantie vieren en wilt u de Vakantiegids ontvangen, of heeft u vragen? Neem dan contact op via telefoon 0318-486610 of e-mail info@hetvakantiebureau.nl.
Ook kunt u voor informatie terecht  bij u diaken
Hiltjo Brons, telefoon 61 80 88
 
terug