kerkproeverij kerkproeverij
“Mijn kerk is zo gek nog niet!'
Laat de mensen proeven van jouw kerk
In het weekend van 9 en 10 september 2017 zetten kerken in heel Nederland de deuren open voor de Kerkproeverij. Een landelijke campagne waar heel veel kerken aan meedoen.

Het doel van deze campagne is dat mensen in de kerk erop uit gaan om iemand uit hun omgeving persoonlijk mee te vragen naar de kerk. Voor velen is dit best een drempel. Vaak vinden we het voldoende om een gastvrije kerk te zijn onder het motto: wie wil komen is welkom. Maar een uitnodigende kerk vraagt om meer. Dat betekent dat we mensen uit onze omgeving die misschien al jaren of nog nooit in de kerk zijn geweest, uitnodigen om eens met ons mee te gaan naar een toegankelijke kerkdienst, speciaal voor hen georganiseerd.
In de Farmsumer kerk gaat op deze zondag ds W. Fortuin voor in een laagdrempelige dienst. U komt toch ook
Kerkproeverij
Ook De Ark is open. In Delfzijl Noord zijn 4 kerkgenootschappen die alle vier hun deuren open zetten voor wie maar wil. Ook hier hopen we dat gemeenteleden bekenden en vrienden die niet (meer) naar de kerk gaan meenemen om nog eens iets te proeven van wat en wie we zijn.
Er is een kerkepad van de Pinkstergemeente naar het Leger de Heils, de Christelijke Gereformeerde kerk en De Ark.
In De Ark zijn we zaterdagmiddag 9 september open voor jong en oud van 14.00 tot 16.00
Allerlei activiteiten zijn er te doen: bloemschikken, schilderen, sieraden maken, je nagels laten lakken of heerlijk springen op een luchtkussen! Voor elk wat wils. Er worden hapjes en drankjes aangeboden en zelfs pannenkoeken gebakken. Kortom Proef de kleur, fleur en geur van de kerk!
Smaakt dit naar meer?
terug