Kinderen in de Knel met Kerst Kinderen in de Knel met Kerst

Wij vieren met kerst de geboorte van een heel bijzonder kind, dat is ook de reden dat de   collectes bij de kerstvieringen zijn voor Kinderen in de Knel.   De Missionaire werkgroep heeft het voornemen om volgend jaar een nieuw project te beginnen voor Kinderen in de Knel in Colombia en India.Het accent wordt eerst op Colombia gelegd.
Kerk in Actie heeft ook voor Columbia gekozen bij deze Kerstcollectes.                                                                                                  Op kerstavond en op kerstmorgen zijn deze collectes daar voor bestemd.

Geen enkel kind mag worden onderdrukt. Kinderen hebben recht op onderwijs, omdat dit belangrijk is voor hun toekomst. Geef hen de kans om de cirkel van armoede te doorbreken.
Sta op voor kinderen in de knel!

Als je door de sloppenwijken van Bogotá loopt, zie je talloze kinderen werken op de markt of in de vuilnis. Maar liefst 1,5 miljoen kinderen moeten werken in Colombia. Kinderen doen zwaar en gevaarlijk werk, maken lange dagen. Bovendien groeien ze vaak op in een omgeving met veel geweld en drugsgebruik.

Stichting Kleine Arbeider FPT is een bevlogen organisatie die onderwijs biedt aan deze kinderen en hen weerbaar maakt om hun kansen op een betere toekomst te vergroten. Ook ouders en vooral tienermoeders worden ondersteund.
De medewerkers van de organisatie FPT (Stichting Kleine Arbeider) zetten zich in voor werkende kinderen in Bogotá. De organisatie leert 120 kinderen alternatieven voor werk te zoeken en maakt hen mondig en weerbaar.

Wij bevelen deze collectes van harte bij u aan.