Kinderviering Kinderviering
Afgelopen kerstavond hebben we een mooie kinderkerstdienst gehad. In samenwerking met Joyce Mollema en Nina Jovanovic en het kinderkerstkoor Delfzijl, welke zij hebben opgericht, hebben ze een musical uitgevoerd. Met zang en theater was dit weer een prachtige uitvoering! De zaal in de Ark was bijna geheel vol!
De opbrengst van de collecte was €116,96 en er zat ook nog one penny bij! Deze is inmiddels gestort naar KiKa, op de penny na dan.
Helaas heeft Joyce aangegeven te willen stoppen met de organisatie van de musical en het koor.
Nina wil het kerstkoor misschien wel overnemen maar dat zien we eind dit jaar weer. Bedankt Joyce voor alle inzet die jij hebt gegeven al die jaren!
Ook bedanken we Kees Straatman die na 41 jaar stopt met het geven van de kinderviering!
En tenslotte ook Marjan van Hal die ook stopt bij de kinderviering gezien zij waarschijnlijk naar Assen gaan verhuizen.
We hopen dit jaar weer een mooi jaar te maken met alle kinderen in de kinderviering.