"Knoop in je oren" "Knoop in je oren"
Bouwreis Guatemala januari 2020
Zoals u weet, ga ik in januari 2020 op bouwreis naar Guatemala. Daar ga ik met een groep vrijwilligers via Habitat for Humanity bouwen aan een veilig (t)huis voor 1 of meerdere gezinnen.
Half januari reis ik met Team Cement 4 af naar  de streek rond Solola, een stad centraal gelegen in Guatemala. De groep bestaat uit 15 mensen, groot genoeg om waarschijnlijk te bouwen aan meer dan 1 veilig (t)huis. Een veilig (t)huis is niet alleen een veilig huis, maar ook hygiëne en veilig koken. Het kan dus heel goed zijn dat we bouwen aan hygiënische sanitaire voorzieningen en veilige kookovens. Waar we ook aan mogen bouwen, ik weet zeker dat ze onze hulp kunnen gebruiken!
Inmiddels heb ik meerdere acties gehouden om geld in te zamelen voor het bouwprojekt. Onder andere de kaarsen met een afbeelding van De Ark er op, de Paashaasjes met chocolade-eitjes en deze zomer de lichtpuntjes voor Guatemala, zelfgemaakte vrolijke kaarsjes. Iedereen bedankt voor het steunen van het projekt door het kopen van de zelfgemaakte dingen of door het doneren van geld. Ik ga er goede dingen mee doen in Guatemala!

Voor een nieuwe creatieve actie om geld in te zamelen voor het bouwprojekt, heb ik uw hulp nodig. Ik ben op zoek naar grote, platte knopen (>1 cm doorsnede). Hebt u deze knopen in huis, dan houd ik me van harte aanbevolen. In de hal van het Anker staat een houten huisje waarin u uw knopen kunt doen (op de tafel naast de ingang, waar u ook oa de postzegels, mobieltjes en kaarsvet kunt inleveren).
Alvast hartelijk bedankt,
 
terug