Openstelling stiltecentrum Openstelling stiltecentrum

Het stiltecentrum als deel van onze kerkzaal nodigt uit om de stilte te vinden, een kaarsje te branden, een gebed te bidden. Vanwege de coronamaatregelen moesten wij het middag- en avondgebed opschorten. Wij hopen hiermee na de vakantie weer te beginnen.
Ondertussen willen wij het stiltecentrum vanaf 5 juli van maandag t/m zaterdag openen van 10.00-17.00 uur. Weet u/je welkom: gemeenteleden, buurtgenoten, Delfzijlsters en de toeristen die bijna dagelijks langswandelen en vaak even bij de kerk stil blijven staan.
Wij zijn verheugd dat we de mogelijkheid hebben gevonden om de zijdeur dagelijks te openen zodat belangstellenden naar binnen kunnen gaan.
Graag geef ik u als tip mee om eens met kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden, buren of bekenden het stiltecentrum te bezoeken. Er liggen kaarsjes om te branden en folders met teksten om te lezen, bij stil te staan en te overdenken. Vanuit het stiltecentrum is er een mooi zicht op de kerkzaal. Laat de kerk een plek van ontmoeting en bezinning zijn. Een open kerk… voor elkaar en naar de samenleving!
Vanaf 5 juli van maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.
Tijdens een uitvaartdienst is het stiltecentrum tijdelijk gesloten.
Ds. Marja de Jager