Project kinderen in de knel in de 40 dagentijd Project kinderen in de knel in de 40 dagentijd

Iedere week horen we in de 40 dagen tijd een verhaal uit Colombia. De Stichting FPT zet zich in voor de straatkinderen van Bogotá en wij kunnen 6 weken ons steentje bijdragen voor dit project. Als je door de sloppenwijken van Bogotá loopt zie je tallozen kinderen werken in de vuilnis of op de markt, zoals de 11-jarige Lugo. 1,5 miljoen kinderen moeten werken in Colombia. De meesten groeien op in een omgeving met veel geweld. (Stichting Kleine Arbeider biedt kinderen onderwijs en maakt hen weerbaar) Stichting Kleine Arbeider ( FPT) biedt deze kinderen een vakopleiding die bij hen past en die hen weerbaar maakt in hun moeilijke omstandigheden.  De kinderen zijn niet ingedeeld op leeftijd, maar op niveau, omdat sommigen pas op latere leeftijd instromen.
Zes weken kunt u thuis mee doen door een kleine gift in het spaardoosjes te doen of op zondag staat de grote deeldoos in de Kruiskerk.

Lees meer bij 'Missionaire Werkgroep Delfzijl'.