Resultaat Hartenactie Resultaat Hartenactie

Op de vrijdag voor kerst hebben leden van de Missionaire Werkgroep hartjes “door gemeenteleden gemaakt” uitgedeeld aan de kinderen op de beide AZC locaties.
Op de eerste locatie kregen we een uur de tijd om dit te doen, maar met alleen uitdelen van hartjes konden we geen uur vullen, daarom hebben we pakketjes gemaakt met een schriftje, pen, viltstiften, vouwblaadjes en een vouw voorbeeld met een hart.
De meeste van de 20 kinderen spraken al heel goed Nederlands en we zijn met zijn allen dapper aan de slag gegaan. De kinderen hebben de gevouwen hartjes van hun naam voorzien en ons weer meegegeven. Jammer genoeg hadden we geen toestemming gevraagd om van de kinderen foto’s van te maken, we kunnen alleen de hartjes laten zien. Na voorzien te zijn van nog een lekker mandarijntje zijn ze blij met hun zelf uitgezochte hart en pakketje weer naar huis gegaan. Nadat bij het tweede AZC ook hartjes uitgedeeld waren, bleef er nog een grote tas vol hartjes over. Deze is door familieleden uit Utrecht naar het PKN gebouw aldaar gebracht, voor verdere verzending door Kerk in Actie naar de gehandicapte kinderen in Pakistan.
Dank,     elijk dank aan alle gemeenteleden die mee geholpen hebben met het meewerken aan de harten actie en de mensen van de creatieve winkel naast de Hema in de Landstraat die zo veel harten hebben gedoneerd!
de MWD