Kerstmusical 2017 Kerstmusical 2017


Ben je tussen de 5 en 12 jaar? Houd je van zingen en optreden? Doe je mee!!??
Ieder jaar organiseert de Protestantse Gemeente Delfzijl een jeugdkerstviering. Dit jaar vieren we het feest op vrijdag 22 december vanaf 19.00 uur in De Ark, Delfzijl Noord. Hiervoor is iedereen die jong is of zich jong voelt van harte uitgenodigd.
Ook dit jaar ga ik weer een jeugdkerstkoor oprichten. We gaan tijdens vier oefenmomenten een kerstmusical instuderen die we 22 december opvoeren.
Vind je het leuk om mee te zingen en te spelen in de kerstmusical?            Geef je dan op! We repeteren op vrijdagmiddag 1, 8, en 15 december van 17.00 uur tot 18.00 uur in Het Anker. Het gebouw maakt onderdeel uit van de Kruiskerk (Menno van Coehoornsingel, Delfzijl). Op vrijdag 22 december oefenen we vanaf 17.00 uur in De Ark, Waddenweg 136, Delfzijl Noord. Om 19.00 uur voeren we de musical op.
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar of door me te bellen op 0596- 615 277 (spreek gerust de voicemail in als er niet opgenomen wordt). Als je nog vragen hebt, kun je me bereiken via de mail of telefonisch.
Ik hoop dat je komt, dan maken we er superleuke oefenmomenten en een knallende kerstmusical van!
Groetjes, Joyce Mollema - Apotheker

 

 
Steun het Jeugdwerk Steun het Jeugdwerk

Steun ons met uw gift! Onze jeugd verdient het.
 
Allereerst onze hartelijke dank aan u die al aan ons gedacht heeft en een gift aan ons heeft overgemaakt. Uw bijdrage maakt het mogelijk om zondags tijdens de kinder- en tienerviering maar ook bij andere projecten in het jeugdwerk (o.a. kerstviering) voldoende financiële armslag te hebben ons werk te doen.
 
En dus ons verzoek:

Steun ons door een gift over te maken op

rek. nr. 63 58 06 991
t.n.v. CvK Prot.Gem. Delfzijl
inzake Jeugdwerk
Zicht 25, 9932 BL Delfzijl
 
Alvast onze hartelijke dank!

Secretaris/Penningmeester: Marjan van Hall