Afscheid AfscheidZondag 3 juni hebben da. Dineke Ferwerda - Arends en ds. Albert Ferwerda afscheid genomen in De Ark van de Protestantse Gemeente te Delfzijl.


 

lees meer »
 
Protestantse Gemeente Delfzijl Protestantse Gemeente Delfzijl

Welkom op onze website!
U kunt hier allerlei informatie vinden over onze gemeente
 
We zijn een Protestantse Gemeente en beheren vier kerkgebouwen. Op deze startpagina vindt u een aantal (nieuwe) activiteiten van onze gemeente. Op andere pagina’s vindt u meer informatie over wie we zijn en hoe u ons kunt bereiken. Ieder is welkom om in ons midden mee te denken over vragen rond ons geloof en hoe we daarin mens zijn.


Lees meer bij 'Over ons'.

 
Kerkelijk Informatie Bureau Kerkelijk Informatie Bureau

Kerkelijk Informatie Bureau (KIB) Adres: J.C. Rijpstraat 7-1, 9934 HS, Delfzijl Telefoon: (0596) - 63 01 50 E-mail: Geopend: ma. t/m vr. van 9.00-11.30 uur Gesloten: Tijdens schoolvakanties, m.u.v. vrijdags 

 
          

 
Beroepingscommissie Beroepingscommissie

Vacature predikant

Onder het hoofdstuk bestuur staat alle informatie betreffende de vacature predikant:
1. Inhoud info voor vacature predikant Delfzijl
2. Advertentie predikantsvacature
3. Profielschetsen

Naast informatie over het profiel van onze gemeente, die van predikant en kerkelijk werker, treft u informatie over onze kerkelijke activiteiten en algemenere informatie over Delfzijl aan. Zie hiervoor: Inhoud info voor vacature predikant Delfzijl.
 
Ons beleidsplan 2018 - 2022 komt deze zomer gereed. Kort geleden zijn de wijken noord en zuid samengevoegd tot één Protestantse Gemeente Delfzijl, waardoor er een nieuw beleidsplan in ontwikkeling is.

Lees meer bij 'Beroepingscommissie'.

 

 
Bericht van de beroepingscommissie Bericht van de beroepingscommissieGemeenteleden PG Delfzijl
Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de solvabiliteitsverklaring om een predikant te kunnen beroepen voor 1 fte is afgegeven.
In de afgelopen maanden is de beroepingscommissie al enkele keren bij elkaar geweest om de nodige voorbereidingen te treffen voor de volgende fase.
 

lees meer »
 
Jubileumconcert in de Farmsumerkerk Jubileumconcert in de Farmsumerkerk

 

In het kader van “ 50 jaar orgelconcerten in de Farmsumer Kerk “ geeft de internationaal befaamde organist Erwin Wiersinga op zaterdagavond 19 mei het jubileumconcert
Aanvang 20.00 uur
Entree € 10.00

Lees meer bij 'Kerknieuws'.

 

 
Cantatedienst in de Farmsumer Kerk Cantatedienst in de Farmsumer KerkOp zondagavond 27 mei, zondag Trinitatis, wordt in de Farmsumer Kerk een Cantatedienst gehouden, waarbij koormuziek uit verschillende kerkelijke tradities wordt uitgevoerd door koren van het Collegium Musicum Loppersum o.l.v. Jelke Hamersma.
Aanvang 19.00 uur
Voorganger Pastor Mw. N. Hamersma-Sluis
Collecte bij de uitgang

Lees meer bij 'Kerknieuws'.

 
Kringenwerk 2017-2018 Kringenwerk 2017-2018Voor het komende seizoen gaan bestaande kringen en groepen door met een vervolg op het programma voor het komende seizoen.
Da. Ferwerda en Ds. Ferwerda bieden 2 kringen aan over de Bijbelboeken: 'De brief van Jakobus' en een kring rond 'De brief aan de Galaten'.

Alle informatie over het kringenwerk leest u bij 'Jaarprogramma'.