Aanpassing ontmoetingsruimte van het Anker / Kruiskerk

In een deel van de garderobe zijn nieuwe toiletten gekomen en de ontmoetingsruimte is geverfd in dezelfde kleuren als de kerkzaal.

Bekijk alle foto's
 
Oud Papier Actie (opa)

Op 4 januari 2021 is de laatste volle container met oudpapier opgehaald.
Heel veel jaren heeft d container naast de Kuiskerk gestaan en vele uren hebben vijwilligers gezorgd dat het oude papier keurig opgestapeld werd en zaken die er niet in hoorden opgeruimd.
Helaas is dit werk gestopt.
 

Bekijk alle foto's
 
Eeuwigheidszondag 22 november 2020

Zondag 22 november zijn de gemeenteleden herdacht uit onze kerkelijke gemeente. 
Voor ieder gemeentelid is een kaars aangestoken vanaf de Paaskaars en de regenboog met alle herinneringskruisjes stons voor in de kerk. 

Bekijk alle foto's
 
Allerzielen

Op maandag 2 november was het Allerzielen. In de kerk in Farmsum was er gelegenheid om stil te staan bij een geliefde, familielid of bekende die je in je hart mee draagt. Velen kwamen langs om een kaarsje aan te steken en even stil te staan.bij hen die zijn ontvallen.

Bekijk alle foto's
 
Startzondag 2020

Zondag 20 september 2020 met als thema het Goede leven.
Na de kerkdienst is er openhuis voor alle gemeenteleden. Hierbij rekening houden met de maatregelen die nodig zijn voor het Coronavirus. Alles gebeurt zo veel mogelijk op 1,5 meter afstand. Zelfs aan controleurs in gele hesjes was gedacht. Het was een zeer geslaagde startzondag.

Bekijk alle foto's
 
Kunst in de kerk

Bekijk alle foto's
 
Verbouwing Kruiskerk vervolg

Verbouwing Kruiskerk vervolg (vanaf 10 februari 2020)

Bekijk alle foto's
 
Verbouwing Kruiskerk

Een overzicht van het begin van de verbouwing en hoe de vorderingen verlopen.

Bekijk alle foto's
 
Sacrale dans

Graag laten we een paar foto's zien van de groep die 1 per 14 dagen bij elkaar komt om onder leiding van Ulrike Neumann. De muziek draagt de dansen. We oefenen de passen en dansen daarna in stilte, meestal in een kring. In het midden staat een symbool welke past bij het thema van de avond. Tussen de dansen door wordt een tekst, gedicht of gebed voorgelezen.

In mei hebben de avond uitgebreid door zelfgemaakte hapjes mee te nemen. Vele kleine hapjes zorgen voor een overvloed aan lekkere gerechtjes.

In juni dan we nog 2 keer op woensdagavond. Het is altijd de tweede en vierde woensdag in de maand op 19.30 uur tot 21.00 uur.   

 

 

Bekijk alle foto's
 
OPA

Bekijk alle foto's