zondag 3 maart 2019 'Intrede dienst van Ds. Marja de Jager

Bekijk alle foto's
 
Feestavond Dorcas

Bekijk alle foto's
 
Zaterdag 7 oktober Rommelmarkt bij de Kruiskerk

Zaterdag 6 Oktober was het weer zover Rommelmarkt en Boekenbeurs in en bij de kruiskerk .Het was een gezellige drukte en een "GEWELDIGE"samenwerking met elkaar jong en oud .

Bekijk alle foto's
 
Afscheid in De Ark

Zondag 3 juni hebben da. Dineke Ferwerda - Arends en ds. Albert Fewerda afscheid genomen als predikanten van de protestantse Gemeente te Delfzijl.
De Ark was volgesroomd met familie, genodigden en veel gemeenteleden.

Bekijk alle foto's
 
Alleen-gaanden middag in het Anker

De foto's geven een leuk beeld van de alleen gaanden middag op 23 mei in het Anker.

Bekijk alle foto's
 
Afscheid ambstdragers tijden de Pinksterdienst.

Pinksterzondag 20 mei 2018 werd tijdens de dienst in de Kruiskerk afscheid genomen van 4 leden van de kerkenraad. Alle vier werden ze bedankt voor hun inzet bij het vervullen van hun taak als kerkenraadslid. Ieder ontvangt een mooi bos bloemen. Tevens werden 8 leden van de kerkenraad herbevestigd voor een nieuwe periode. Fijn dat deze leden van de kerkenraad hun taak voortzetten in onze gemeente.

Bekijk alle foto's
 
Paasdienst in de Farmsumer kerk

Op Paaszondag 1 april 2018 was er in de Farmsumer kerk een feestelijke kerkdienst. De Kerk zat vol gemeenteleden en gasten en dankzij het prachtige orgelspel en de mooie klanken uit de harp was het een feestelijke dienst.
Bij binnenkomst werd er koffie met krenten- en suikerbrood uitgedeeld.
Bij de aanvang van de dienst bracht een diaken de brandende Paaskaars mee naar binnen.  De kaars als teken van het Licht van Christus zal tot Goede Vrijdag 2019 blijven branden tijdens de kerkdiensten.
 

Bekijk alle foto's
 
Afscheid Ds. Itse de Boer

Bekijk alle foto's
 
De kerk van Meedhuizen is overgedragen aan de stichting Oud Groninger Kerken

Bekijk alle foto's
 
Nieuw icoon in de Farmsummer Kerk

Bekijk alle foto's
 
Sacrale dans

Graag laten we een paar foto's zien van de groep die 1 per 14 dagen bij elkaar komt om onder leiding van Ulrike Neumann. De muziek draagt de dansen. We oefenen de passen en dansen daarna in stilte, meestal in een kring. In het midden staat een symbool welke past bij het thema van de avond. Tussen de dansen door wordt een tekst, gedicht of gebed voorgelezen.

In mei hebben de avond uitgebreid door zelfgemaakte hapjes mee te nemen. Vele kleine hapjes zorgen voor een overvloed aan lekkere gerechtjes.

In juni dan we nog 2 keer op woensdagavond. Het is altijd de tweede en vierde woensdag in de maand op 19.30 uur tot 21.00 uur.   

 

 

Bekijk alle foto's
 
OPA

Bekijk alle foto's