Kerstmusical 2018 Kerstmusical 2018

Ben je tussen de 5 en 12 jaar? Houd je van zingen en optreden? Doe je mee!!??

Ieder jaar organiseert de Protestantse Gemeente Delfzijl een jeugdkerstviering. Dit jaar vieren we het feest op maandag 24 december vanaf 19.00 uur in De Ark, Delfzijl Noord. Hiervoor is iedereen die jong is of zich jong voelt van harte uitgenodigd.
Ook dit jaar ga ik weer een jeugdkerstkoor oprichten. We gaan tijdens drie oefenmomenten een kerstconcert instuderen die we 24 december opvoeren.
Vind je het leuk om mee te zingen tijdens het concert? Geef je dan op! We repeteren op vrijdagmiddag 7,  14 en 21 december van 17.15 uur tot 18.00 uur in Het Anker. Het gebouw maakt onderdeel uit van de Kruiskerk (Menno van Coehoornsingel, Delfzijl). Op maandag 24 december oefenen we vanaf 17.00 uur in De Ark, Waddenweg 136, Delfzijl Noord. Om 19.00 uur geven we ons concert.
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar
. Vermeld daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer. Als je nog vragen hebt, kun je me bereiken via de mail of telefonisch (0596-615277).

Ik hoop dat je komt, dan maken we er superleuke oefenmomenten en een knallend kerstconcert van!

10R4ING 10R4ING

Hallo allemaal,
Na de zomerstop begint uiteraard ook de Tienerviering weer.
Alle tieners zijn van harte welkom!
We waren altijd gewend om de 3e zondag van de maand bij elkaar te komen, maar het koffiedrinken na de dienst is nu elke 2e zondag. We hebben daarom besloten de Tienerviering te verschuiven naar elke 2e zondag van de maand.
Vind je het leuk om leeftijdsgenoten te ontmoeten in de kerk, ben je benieuwd hoe die over het geloof denken en wil je weten wat de Bijbelverhalen van toen ons nu nog kunnen zeggen? Kom dan naar de 10R4ING!
Schrijf het in je agenda, zet een reminder in je telefoon en kom allemaal de 2e zondag van elke maand naar de Tienerviering.
De eerste keer van dit seizoen is zondag 9 september in de Kruiskerk, tijdens de kerkdienst.
Tot dan! Groeten van Ageeth en Alies

Kinderviering De Ark Kinderviering De Ark

Elke zondagmorgen wordt er kinderviering gehouden. Na het kinderlied gaan de kinderen naar hun eigen ruimte om te lezen, te luisteren, te praten en om werkjes te maken, al dan niet gekoppeld aan bijzondere periodes (denk aan Pasen, Kerst enz.).

Tijdens de collecte in de kerkdienst worden we weer naar binnen geroepen om de zegen mee te krijgen.

De kindervieringleiding,
Aletta Afman, Hester van der Wel, Marjan van Hal en Wietze de Vries.

Steun het Jeugdwerk Steun het Jeugdwerk

Steun ons met uw gift! Onze jeugd verdient het.

Allereerst onze hartelijke dank aan u die al aan ons gedacht heeft en een gift aan ons heeft overgemaakt. Uw bijdrage maakt het mogelijk om zondags tijdens de kinder- en tienerviering maar ook bij andere projecten in het jeugdwerk (o.a. kerstviering) voldoende financiële armslag te hebben ons werk te doen.

En dus ons verzoek:

Steun ons door een gift over te maken op

rek. nr. NL 05 FVLB 063 5806 991
t.n.v. CvK Prot.Gem. Delfzijl
inzake Jeugdwerk
Zicht 25, 9932 BL Delfzijl

Alvast onze hartelijke dank!

Secretaris/Penningmeester: Marjan van Hall

Tienerviering in De Ark Tienerviering in De Ark

Ben je 12 jaar of ouder en benieuwd hoe andere tieners over het geloof denken? Houd je wel van een discussie, vind je het gezellig om leeftijdgenoten te ontmoeten in de kerk, durf je te zeggen hoe je over bepaalde dingen denkt, of luister je liever naar wat een ander te zeggen heeft en wil je weten wat de Bijbelverhalen van toen je nu nog kunnen zeggen?
Kom dan  elke 3e zondag van de maand naar de Tienerviering, tijdens de kerkdienst in de Ark!

Tot ziens op de Tienerviering,
Groeten van alle tieners en de leiding:
Ageeth Jansma, Tel. 61 40 32, Alies Flobbe, Tel. 61 28 15