40 dagentijd 40 dagentijd
Woensdag 14 februari begint de vastentijd en zondag 18 februari is de eerste zondag in de 40 dagentijd.. Vroeg dit jaar, vanwege een vroege Pasen. De MWD heeft negen jaar lang de 40-dagentijd collectes benut voor onze eigen projecten in Brazilië, Ghana en Bangladesh. Dit jaar staat er niet één land centraal maar volgen we de projecten op het collecterooster van Kerk in Actie. Dit sluit aan bij ander materiaal voor de 40 dagentijd. Het thema is dit jaar ‘Onvoorwaardelijke liefde’. Ook het kinderproject van de kinderviering in De Ark sluit hierbij aan.
Op de eerste zondag staan vluchtelingen uit Syrië centraal, op de tweede zondag 25 februari gaat het om de kerkelijke stichting Schuldhulpmaatje. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Kerk in Actie en ook in de zondagsbrieven zal er iedere zondag uitgebreide informatie beschikbaar zijn.
Daarnaast doen we ook dit jaar weer mee om zoveel mogelijk deeldoosjes te verspreiden en gevuld te krijgen.