Advertentie predikantsvacature Advertentie predikantsvacature
De Protestantse Gemeente te Delfzijl zoekt een predikant (m/v) voor 1.0 fte.

De Protestantse Gemeente te Delfzijl is een gemeente waarin de verbondenheid met de God van Israël en Jezus Christus, zoals die wij leren kennen in de Bijbelse boodschap, ons verbindt als gemeenteleden  met elkaar. Hoewel er sprake is van verscheidenheid, voelen wij ons toch verbonden met elkaar.
In onze gemeente is ruimte voor een veelheid aan meningen en belevingen. Lief en leed worden gedeeld, levens- en geloofsvragen eveneens.
Omdat onze predikanten per 1 juni 2018 met emeritaat gaan, ontstaat er  binnen onze gemeente een predikantsplaats voor 1.0 fte.

Wij bieden:
  • Een gemeente met een enthousiast, actief en betrokken team van vrijwilligers.
  • Een ruime pastorie, in een aantrekkelijke woonomgeving.
  • Een predikantsplaats voor 1.0 fte, met daarnaast ruimte voor een kerkelijk werker, voor hoeveel fte zal nader bekeken worden.

Wij komen graag in contact met iemand die:
 
  • Een mensenmens is die graag verbindt, een open houding heeft en met daadkracht vanuit hart en ziel de Bijbelse boodschap, de verbondenheid met de God van Israël en Jezus Christus op inspirerende wijze weet over te brengen.
  • De energie en de tact heeft om de veelheid aan meningen en belevingen te stroomlijnen binnen onze gemeente.
  • Samen met ons wil meedenken over onze vraag hoe wij kerk kunnen zijn in onze samenleving in deze tijd, in Delfzijl en omgeving.
  • Open staat voor een verscheidenheid aan vieringen, met inbreng van gemeenteleden. 

Voelt u zich aangesproken  door bovenstaande, dan is de Protestantse Gemeente Delfzijl wellicht het schip waarop u stuurman of –vrouw wilt zijn. Wij nodigen u van harte uit te reageren door een motivatiebrief aan de beroepingscommissie te mailen via:
Uw reactie zien wij graag tegemoet vóór vrijdag 15 juni 2018.
Neemt u voor meer informatie een kijkje op de website van onze gemeente www.pgdelfzijl.nl.
terug