Vakantie weken voor senioren Vakantie weken voor senioren


De afgelopen jaren verscheen er in het kerkblad een bericht in het kerkblad over de vakantieweken voor ouderen met of zonder hulpvraag.
Door het vertrek van Jan en Laura de Reus is dit helaas dit jaar blijven liggen. En daar kwamen wij vorige week pas achter. Na telefonisch contact met het Vakantiebureau blijkt gelukkig dat het nog wel mogelijk is om een vakantie te boeken, al zullen enkele weken al volgeboekt zijn. Daarom toch nog dit onderstaande bericht.

Het Vakantiebureau organiseert vakanties voor senioren met lichte of intensieve zorg. Ook mensen met dementie en slechtzienden zijn welkom en ook mantelzorgers kunnen mee. Daarnaast zijn senioren die geen zorg nodig hebben ook welkom. Het Vakantiebureau beschikt over een aantal prachtige aangepaste hotels in Nederland en over een hotelschip. In de hotels zijn verpleegkundigen en verzorgenden aanwezig en zij kunnen de thuiszorg die u nu heeft volledig overnemen. In de hotels worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd en er zijn uitstapjes met speciale aangepaste bussen. Niets moet, alles mag zegt het Vakantiebureau. Dit bureau maakt deel uit van de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk (PSDV). Men houdt zich strikt aan de corona-maatregelen van het RIVM.

In de kerk liggen een aantal brochures met daarin een reserveringsformulier. Wij kunnen u ook een brochure aan huis brengen. Mocht u besluiten om op vakantie te gaan, dan kan de Diaconie u helpen bij het invullen van de formulieren en indien nodig ook het vervoer naar het hotel of hotelschip organiseren. U kunt ook online een vakantie boeken via dit Vakantiebureau.

Wilt u nadere informatie en/of een brochure? Neemt u dan contact op met:

Namens de diaconie:
Eelkje de Vries
Email pastore.devries@xs4all.nl
Mobiel 06 57 57 43 52

Of voor rechtstreeks contact:
Het Vakantiebureau (in Leusden)
Tel. 0343 74 58 90
E-mail: info@hetvakantiebureau.nl

 
terug