Adventsviering ouderenmiddag op 13 december 2019 in het Anker Adventsviering ouderenmiddag op 13 december 2019 in het Anker


Ruim 100 ouderen waren aanwezig op deze viering. In verband met de verbouwing van de kerkzaal was deze viering anders dan iedereen gewend was van voorgaande jaren omdat de kerkzaal niet gebruikt kon worden. In het Anker waren alle tafels feestelijk versierd.  De aanwezigen werden allereerst getrakteerd op glühwein of fris en iedereen kon gezellig met elkaar bijpraten. Hierna werd een broodmaaltijd geserveerd met een kopje soep en een kroket.
Pastor Eelkje de Vries leidde de viering en stak na de maaltijd de adventskaarsen aan. Er werden mooie liederen gezongen en Eelkje de Vries hield een fijne overdenking. De schriftlezingen uit Lucas 1 werden voorgelezen door Karin Verburg en Nicoline Kwakkelstein. Eelkje de Vries las een verhaal voor van Toon Tellegen “Ook de dieren zien uit naar de geboorte van het Kind”. De viering werd afgesloten met het zingen van Gezang 117 “Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen”.
Hierna kon nog een kopje koffie of thee worden gedronken en vertrok iedereen met een klein presentje weer naar huis.
Een heel geslaagde middag!

Nicoline Kwakkelstein
 
terug