FARMSUMER NOCTURNEN AVONDDIENSTEN FARMSUMER NOCTURNEN AVONDDIENSTEN
Zoals in een onlangs gehouden gemeenteavond aan de gemeente is voorgesteld, wordt in de toekomst de Farmsumer Kerk gebruikt voor concerten (o.a. orgelconcerten door de Stichting Lohmanorgel Farmsum) en bijzondere vieringen.
Een werkgroep, bestaande uit voorzitter, secretaris en penningmeester is al een aantal jaren actief in het organiseren van deze bijzondere vieringen.

Bijzondere vieringen : Hieronder worden begrepen Cantatediensten (zoals door de Huizinger Johannes de Doper Cantorij o.l.v. Kees Steketee), Choral Evensongs (zoals bijv. uitgevoerd door Capella Oecumenica o.l.v. Ties Molenhuis), uitvoeringen van zanggroepen en ensembles, al of niet met orgel- of pianobegeleiding (zoals in voorgaande jaren Sonus Vita, Sequens of Collegium Musicum Loppersum) en ook concerten (zoals onlangs het  Byzantijns Mannenkoor Friesland).
We streven naar uitvoeringen op een zeer goed niveau.
Voor het seizoen 2019 kunnen we u alvast melden een uitvoering van de Crucifixion van John Stainer en medewerking aan een viering door het Martini Jongenskoor Sneek. 
 
 
 
terug